Exclusief Wonen aan het Water

Vrachelsedijk in Oosterhout

bouwrijp maken NOG 1 TE KOOP Sfeervol

Uw Droomhuis

Wij bieden u de mogelijkheid uw ideale woonhuis te creëren op één van de meest unieke locaties van Oosterhout, met prachtig uitzicht over het water. Het plan beschikt over drie zeer ruime, exclusieve, kavels waarop u uw eigen droomhuis kunt realiseren.

Een droomhuis dat voldoet aan zowel uw eigen wensen als aan het stedenbouwkundig plan, of het nu landelijk, jaren ’30, modern of juist klassiek is. Een huis (laten) bouwen, in plaats van een bestaand huis kopen, heeft als grootste voordeel dat u weinig concessies hoeft te doen aan uw woonwensen. Bij nieuwbouw heeft u, in verschillende gradaties, de vrijheid alles zelf te bepalen. Belangrijk zijn hierbij o.a.: uw woonwensen, uw budget, het woningtype, individueel ontwerp of cataloguswoning, keuze bouwsysteem en manier van opleveren.

Uw Droomhuis

Interieur en Exterieur

Interieur en Exterieur

Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerp en van de gebouwde omgeving. De architectuur steunt daarbij op drie principes: schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid. Hierbij wordt een balans gecreëerd tussen deze drie elementen, waarbij niet één de andere overheerst.
U wilt dat uw nieuwe interieur iets vertelt over wie u bent. Maar u wilt ook alle comfort. Bovendien heeft u uw persoonlijke smaak en uw eigen ideeën en voorkeuren. Wellicht houdt u ervan om stijlen te combineren, super modern en vintage tegelijk. Wilt u veel lege ruimte? Aan welke kleuren denkt u? En, belangrijker misschien wel, kloppen de verhoudingen binnen uw woonruimte?

Samen met uw architect verenigt u al uw wensen, voorkeuren en ideeën in een uitgebalanceerd ontwerp, om zo te komen tot een op het lijf geschreven woning met een perfect interieur. Sfeerbeleving en functionaliteit sluiten hierbij naadloos op elkaar aan.
Interieurarchitectuur is visie hebben met zowel de grote lijnen van de totale ruimte indeling, als oog te hebben voor de allerkleinste details. Een interieur is een totaalplaatje, waarbij alle elementen op elkaar zijn afgestemd.

Wij wensen u alvast veel woonplezier.