Exclusief Wonen aan het Water

Vrachelsedijk in Oosterhout

bouwrijp maken NOG 1 TE KOOP Sfeervol

Het Plan

Het Plan

De ruime bouwkavels zijn gelegen aan de Vrachelsedijk op het exclusieve en kleinschalige wooneiland in het Markkanaal ten oosten van het centrum van Oosterhout.
Het centrum is binnen 5 à 10 minuten bereikbaar. In de directe nabijheid zijn faciliteiten aanwezig die voorzien in de dagelijkse behoefte. Er zijn onder andere een supermarkt, enkele winkels en een cafetaria aanwezig, met parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast beschikt men over een sportvoorziening in de vorm van een gymzaal en een prachtig nieuw gerealiseerd sportpark.

Het Plan

De Vrachelsedijk is een rustige woonstraat met een landelijke uitstraling met klinkers. De riante bouwkavels zijn passend in de omgeving en zijn ontsloten door een eigen woonhofje. Het wooneiland kenmerkt zich door ruime vrijstaande woningen, voornamelijk georiënteerd op het historische lint.

Bouwkavels

Bouwkavels

De zeer ruim bemeten bouwkavels hebben een prachtig weids uitzicht dankzij de bijzondere ligging aan het water. Via een eigen ontsluitingsweg zijn de kavels ontsloten op de Vrachelsedijk. Dit geeft de bouwkavels een besloten uitstraling en versterkt het exclusieve karakter van dit kleinschalige maar zeer exclusieve bouwplan.

Prijzen zijn op Aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar.

Bouwkavels

De riante kavels hebben de volgende afmetingen:

Bouwkavel 1
heeft een kavelgrootte van ca. 1.777 m2.
Afmeting: ca. 29m breed en ca. 61m diep.

Bouwkavel 2
heeft een kavelgrootte van ca. 1.340 m2.
Afmeting: ca. 29m breed en ca. 46m diep.

Bouwkavel 3
heeft een kavelgrootte van ca. 1.111 m2.
Afmeting: ca. 30m breed en ca. 37m diep.